Jocurile de masă preferate ale vedetelor Hollywood

Hollywood

În lumea plină de glamour a Hollywood-ului, vedetele au acces la tot felul de distracții și pasiuni. Unul dintre modurile lor preferate de a petrece timpul liber este jocurile de masă. De la jocuri de strategie complexe la clasici simpli, vedetele de la Hollywood adoră să se întâlnească cu prietenii și să se distreze cu jocuri de societate. În acest articol, vom explora câteva dintre jocurile de masă preferate ale vedetelor din lumea filmului și televiziunii.

1. Settlers of Catan:

„Settlers of Catan” este un joc de societate strategic care implică resurse, comerț și construcție de colonii. Acest joc a câștigat popularitate în rândul vedetelor de la Hollywood, iar mulți dintre ei îl consideră un mod distractiv de a petrece timpul liber. Unii dintre cei care au fost văzuți jucând „Settlers of Catan” includ actorii Amy Poehler și John Krasinski.

2. Cards Against Humanity:

„Cards Against Humanity” este un joc de petrecere controversat, cunoscut pentru umorul său negru și provocator. Vedete precum Ellen DeGeneres și Neil Patrick Harris sunt cunoscuți pentru organizarea petrecerilor cu acest joc, aducând râsete și amuzament în lumea lor.

3. Risk:

„Risk” este un joc de strategie militară care implică cucerirea lumii. Este un joc complex care necesită planificare și strategie, ceea ce îl face potrivit pentru persoanele pasionate de provocări intelectuale. Actorul Will Wheaton, cunoscut pentru rolurile sale în seriale precum „Star Trek: The Next Generation,” este un mare fan al acestui joc și chiar a găzduit o emisiune web numită „TableTop,” în care a jucat „Risk” alături de alte vedete.

4. Monopoly:

„Monopoly” este unul dintre cele mai iconice jocuri de masă din lume. Chiar și vedetele de la Hollywood nu pot rezista tentației de a cumpăra proprietăți și de a se bate pentru dominarea în acest joc. De-a lungul anilor, mulți actori și actrițe celebri, precum Whoopi Goldberg și Sarah Jessica Parker, au fost văzuți jucând „Monopoly.”

5. Scrabble:

Pentru cei care apreciază cuvintele și puzzle-urile, „Scrabble” este jocul perfect. Acesta presupune construirea de cuvinte pe un tablou de joc, folosind literele disponibile. Actorul Bill Murray este cunoscut pentru pasiunea sa pentru „Scrabble” și a fost implicat în competiții de top cu alți jucători experimentați.

6. Poker:

Pokerul este un joc de cărți care nu necesită introducere. Este adesea asociat cu atmosfera plină de adrenalina a cazinourilor, dar multe vedete de la Hollywood îl joacă în cercul lor de prieteni. Actorul Ben Affleck este un pasionat jucător de poker și a participat la numeroase turnee de poker de-a lungul anilor.

7. Apples to Apples:

„Apples to Apples” este un joc de petrecere care implică asocierea cuvintelor și conceptelor cu cardurile de răspuns. Acest joc a devenit foarte popular în Hollywood datorită simplității și umorului său. Jennifer Aniston și Jimmy Fallon sunt doar doi dintre cei care au apreciat acest joc în timpul petrecerilor lor.

8. Pandemic:

„Pandemic” este un joc cooperativ în care jucătorii lucrează împreună pentru a opri răspândirea unui virus mortal și a preveni o pandemie globală. Acest joc a câștigat popularitate în timpul pandemiei COVID-19, iar actorul Tom Hanks și soția sa, Rita Wilson, au fost văzuți jucând „Pandemic” în timpul carantinei.

În concluzie, vedetele de la Hollywood sunt ca noi toți atunci când vine vorba de plăcerea de a juca jocuri de masă. Aceste jocuri devin o modalitate distractivă și relaxantă de a se conecta cu prietenii și familia, iar vedetele nu fac excepție. Indiferent dacă este vorba despre strategie, umor sau competiție, jocurile de masă rămân o sursă de bucurie și divertisment pentru toată lumea, inclusiv pentru cei care trăiesc în lumina reflectoarelor de la Hollywood.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *